0743 785 655
cocktailphilosophy@gmail.com

Politica de confidentialitate

Handcrafted cocktails by experienced mixologists

Vă asigurăm că noi colectăm și procesăm datele cu caracter personal ale clienților, ale potențialilor clienți, ale mebrilor, ale vizitatorilor site-ului web al SC BAR PHILOSOPHY SRL conform cu legile aplicabile privind confidențialitatea datelor cu caracter personal.

Această Politică de Confidențialitate explică ce fel de informații colectăm, modul în care le colectăm, le folosim, le procesăm și le dezvăluim și cum puteți gestiona și controla utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin urmare vă rugăm să o citiți cu atenție.

Această Politică de Confidențialitate, împreună cu Termenii și Condițiile, stabilesc bazele prelucrării datelor cu caracter personal de către  SC BAR PHILOSOPHY SRL.

1.Introducere 

Potrivit legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal, datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este persoana care poate fi identificată direct sau indirect.

2.Informații pe care le colectăm, utilizăm și stocăm  

2.1 Informații pe care dumneavoastră ni le oferiți

 • Numele și prenumele;
 • Datele de contact, respectiv adresa de e-mail şi numărul de telefon;
 • Data nașterii;
 • Semnătura.

2.2 Informații pe care le colectăm în mod automat

 • Informații privind utilizarea: colectăm informații despre acțiunile dumneavoastră pe site-ul web  SC BAR PHILOSOPHY SRL, cum ar fi tipul de conținut pe care îl vizualizați sau frecvența și durata vizitei;
 • Informații despre locație: colectăm diferite tipuri de informații despre locația dumneavoastră generală (de exemplu, adresa IP) sau informații mai specifice, dacă funcția de localizare din meniul de setări al dispozitivului dumneavoastră mobil este activată;
 • Informații despre Dispozitiv: colectăm informații despre computerul, telefonul sau orice alt dispozitiv pe care îl utilizați atunci când accesați zona de membru de pe site-ul web şi aplicaƫia mobilă, cum ar fi informații despre hardware și firmware, identificatorii unici de dispozitiv, informații stocate local pe dispozitivul dumneavoastră din spațiul de stocare web al browser-ului, informații despre paginile și datele cache-urilor de aplicații și despre conexiunea pe care o utilizați (de exemplu tipul de browser);
 • Informații furnizate de Partenerii terță parte: colectăm informațiile pe care terțele părți și partenerii ni le pot distribui, cum ar fi coportamentul Clickstream.

3. Utilizarea informațiilor 

Procesăm informațiile colectate, inclusiv datele dumneavoastră cu caracter personal, în următoarele scopuri:

 • pentru realizarea statisticilor;
 • pentru monitorizarea traficului și îmbunătățirea conținutului site-ului web;
 • pentru menținerea și îmbunătățirea relației cu dumneavoastră;
 • pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu informațiile solicitate prin intermediul formularelor de contact;
 • pentru a vă oferi în format electronic buletine informative specializate și informații comerciale;
 • pentru desfășurarea campaniilor de publicitate;
 • pentru a asigura respectarea acestei Politici de Confidențialitate, precum și a conformității cu legile și reglementările aplicabile pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței site-ului web al SC BAR PHILOSOPHY SRL

Folosim și stocăm datele cu caracter personal ale dumneavoastră numai în scopurile menționate mai sus și în conformitate cu legislaƫia aplicabilă.

Personalul SC BAR PHILOSOPHY SRL are acces la toate datele cu caracter personal pe care le colectăm, dar utilizarea lor se limitează la îndeplinirea sarcinilor lor, în conformitate cu motivul prelucrării. Angajații noștri,  care au acces la datele cu caracter personal ale dumneavoastră trebuie să păstreze aceste informații confidențiale și nu li se permite să le folosească în alte scopuri decât pentru a vă permite să accesați și să beneficiaƫi de serviciile oferite de SC BAR PHILOSOPHY SRL, precum și să utilizați site-ul web al SC BAR PHILOSOPHY SRL

4. Distribuirea și dezvăluirea

Prin accesarea site-ului nostru web, vă dați consimțământul în mod expres pentru utilizarea, stocarea, distribuirea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Prin distribuirea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal, sunteți de acord ca SC BAR PHILOSOPHY SRL să poată face acest lucru cu succesorii săi, site-uri terțe sau orice alte terțe părți (cum ar fi Google Analytics). Puteți oricând să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea viitoare, stocarea, distribuirea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului dumneavoastră va produce efecte doar pentru procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal și nu va afecta legalitatea procesării deja efectuate.

Pentru a respecta legile locale, reglementările și solicitările legale, studioul de dans își rezervă dreptul de a utiliza, stoca, distribui sau dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal, dacă este necesar. Aceasta include, dar nu se limitează la, abordarea problemelor de securitate, a problemelor tehnice, a fraudei, a protecției drepturilor SC BAR PHILOSOPHY SRL. În această privință, niciuna dintre prevederile Politicii de Confidențialitate nu reprezintă o renunțare la drepturile SC BAR PHILOSOPHY SRL, o limitare a apărării noastre juridice în vreun fel sau accesul la procedurile judiciare necesare.

5. Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu dispozițiile legale aplicabile în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, SC BAR PHILOSOPHY SRL se angajează să respecte drepturile persoanei vizate. Aveți dreptul de a accesa, de a rectifica și de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și dreptul la portabilitatea datelor și de a solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal.

În plus, aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate și să formulați o plângere în fața autorității de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați în scris la adresa Str. Câmpului, nr.10, loc. Slimnic, jud. Sibiu sau să completați formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul https://cocktailphilosophy.ro/#contact

6. Actualizări ale acestei Politici de Confidențialitate

Este posibil să fie necesar să revizuim în viitor această Politică de Confidențialitate. În cazul în care modificăm Politica de Confidențialitate, vom publica Politica de Confidențialitate revizuită pe site-ul web și vom semnala versiunea actualizată modificând data „Ultimei actualizări” din partea de sus a Politicii de Confidențialitate. După data la care Politica de Confidențialitate actualizată intră în vigoare, accesarea site-ului nostru web va reprezenta acceptarea de către dumneavoastră a respectivei Politici de Confidențialitate actualizate.

7.Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa Str. Câmpului, nr.10, loc. Slimnic, jud. Sibiu, România sau să completați formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul https://cocktailphilosophy.ro/#contact

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.